середа, 18 вересня 2013 09:53

"Багато моментів біля воріт "Шахтаря" ми розтринькали" - тренер "Сосьєдаду"

"Багато моментів біля воріт "Шахтаря" ми розтринькали" - тренер "Сосьєдаду"
Аррасате не втрачає надії на загальний успіх. Фото: footboom.com

Наставник іспанської команди Ягоба Аррасате прокоментував перший матч для "Реал Сосьєдаду" у груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Сьогодні нам довелося випробувати гіркоту поразки. Ми непогано билися, зробили багато чого, щоб повести в рахунку, але пропустили, після чого суперника було вже не зупинити. Правда, навіть коли ми опинилися в ролі наздоганяючих, у нас була можливість забити і зрівняти рахунок, але на допомогу "Шахтарю" прийшла хрестовина. Занадто багато моментів біля воріт суперника ми розтринькали", - сказав він.

"Добре розуміли, що Ліга чемпіонів - найсильніший з турнірів. Знаємо, що сюрпризи тут можливі, але при цьому потрібно показувати хорошу гру і реалізовувати свої моменти, а також розраховувати на удачу. Поразка знижує наші шанси на вихід з групи, але ми не здаємося. На виїзний матч з "Байєром" ми вирушимо з надією на успіх", - говорить тренер.

Травму в матчі отримав один з ключових гравців Естебан Гранеро.

"Почекаємо, що покаже медогляд, але його коліно виглядало недобре. Нашу команду традиційно відрізняють бійцівські якості. Зараз ми засмучені, але це нормально. Завтра ми будемо думати вже про наступний поєдинок (у чемпіонаті Іспанії) з "Малагою". Ми добре розуміємо, що цей сезон буде дуже захоплюючим, але в той же час енерговитратним", - зазначив тренер.

Нагадаємо, матч групового етапу Ліги чемпіонів "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" закінчився з рахунком 0:2.

Зараз ви читаєте новину «"Багато моментів біля воріт "Шахтаря" ми розтринькали" - тренер "Сосьєдаду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути