Ексклюзиви
понеділок, 16 вересня 2013 10:37

Фергюсон назвав групу "Шахтаря" та "МЮ" у Лізі чемпіонів однією з найскладніших

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Девід Мойес розповів про реакцію свого попередника Алекса Фергюсона на підсумки жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, згідно з якою "червоним дияволам" дісталися "Реал Сосьєдад", "Шахтар" і "Байєр".

"Після жеребкування я подзвонив Фергюсону, і він сказав, що вважає цю групу однією з найскладніших для "МЮ" в історії Ліги чемпіонів. Якщо він так вважає, значить, нам дійсно доведеться непросто.

Іспанська, німецька та українська команди - це не подарунок. Але саме завдяки успішній участі у такому турнірі клуб підтверджує свій високий статус", - зазначив Мойес.

Нагадаємо, стартовий матч ЛЧ "МЮ" проведе вдома з "Байєром" у вівторок, початок - о 21.45 за київським часом. "Шахтар" розпочне груповий етап в Іспанії проти "Реал Сосьєдаду". "МЮ" зіграє в Донецьк з "гірниками" 2 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон назвав групу "Шахтаря" та "МЮ" у Лізі чемпіонів однією з найскладніших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути