Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 12:45

Автомобілі фіналістів Ліги чемпіонів (ФОТО)
12

Bugatti Veyron
Audi R8
Range Rover Sport
Audi Q7
Mercedes-Benz CLK DTM

Ні для кого не секрет, що футболісти заробляють немало, а спортсмени такого рівня, як гравці "Манчестер Юнайтед" і "Челсі", ще більше. На підтвердження цьому, півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду не так давно записався у чергу на придбання BugattiVeyron - одного з найдорожчих автомобілів сучасності. Bugatti з"явиться через деякий час у гаражі футболіста, а поки що там стоїть AudiR8 - спортивна новинка німецького автовиробника. Породистий спорткар з агресивною зовнішністю привертає до себе увагу навіть у "натовпі" Bentley і Jaguar.

Найбільш доступний і скромний варіант - RangeRoverSport - належить захисникові "Манчестер Юнайтед" Гарі Невіллу. Серійна модель RangeRoverSport являє собою оспортивнений англійський позашляховик, який має не тільки хорошу прохідність, але і відмінну динаміку.

З "простих" засобів пересування зоряних футболістів можна відзначити AudiQ7 півзахисника "Челсі" Міхаеля Баллака і MercedesCLKDTM, на якому їздить нападаючий "МЮ" Уейн Руні.

Решта гравців обох команд віддала перевагу автомобілям як мінімум преміум-класса. Так, нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко водить Porsche 911 Turbo. Говорити про те, який це швидкий і могутній автомобіль - все одно що розповідати під час матчу з трибуни історію створення "Челсі".

Ще один спорткар - родстер MercedesSl65AMG - належить одноклубнику Шевченка нападаючому Дідьє Дрогба. Причому 65-й - топовий варіант модельного ряду SL, оснащений турбованим мотором V12 потужністю в 604 к.с. У цьому автомобілі спортивне все, що тільки можна було зробити спортивним - від керма до підвіски.


Півзахисник "Челсі" Клод Макелеле також віддає перевагу перевіреному часом Mercedes. У його гаражі - Mercedes-benzMclarenSLR - могутній, жорсткий і серйозний апарат, що вимагає до себе повної уваги з боку водія. Під капотом автомобіля - табун у 626 коней. Цього достатньо, щоб спорткар розміняв першу сотню вже через 3,8 секунд після старту.

У команді "Манчестер Юнайтед" знайшлися два любителі англійської класики. Півзахисник Райан Гіггз придбав BentleyContinentalGT, а захисник Ріо Фердинанд - солідніший BentleyArnage. ContinentalGT, не дивлячись на приналежність марки до німецького Volkswagen, Continental залишився по-англійськи аристократичним і зумів зберегти самобутній стиль британського авто.

BentleyArnage, у свою чергу, припускає наявність персонального водія за кермом. Він з плеяди конкурентів Rolls-Royce, з яким мало хто може конкурувати. У цьому автомобілі слово "розкіш" набуває рядового і буденного трактування. Все, починаючи від двигуна і закінчуючи строчкою на сидіннях салону, виконано дорого і ексклюзивно. Тому і коштує він як невеликий маєток у Франції.

Два гравці "Челсі" вирішили вразити публіку суперкарами, на яких не їздять, - їх зазвичай вигулюють, як породистого дога. Захисник Джон Террі - власник FerrariF430. А півзахисникові Френку Лемпарду припав до душі AstonMartinVanquish. Обидва автомобілі мають спортивний родовід. Якщо донором деяких технологій для Ferrari є відома "Формула-1", то AstonMartinVanquish (що в перекладі означає "переможець") користується всім технологічним потенціалом концерну Ford. У будь-якому випадку вартість обох суперкарів перевалює за 200 тисяч євро.

auto.oboz.ua

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі фіналістів Ліги чемпіонів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути