субота, 24 листопада 2012 17:19

Автограф-сесія Халка і Вітселя завершилася розгромом магазину

Автограф-сесія Халка і Вітселя завершилася розгромом магазину
Халк і Аксель Вітсель дві години роздавали автографи ФОТО: fc-zenit.ru

Фанати петербурзької футбольної команди "Зеніт" створили тисняву в одному з торгових центрів північної столиці під час автограф-сесії футболістів Халка і Вітселя, повідомили РІА Новини в ГУМВС по Петербургу і Ленобласті.

За даними правоохоронних органів Петербурга, у п'ятницю ввечері в один з торгових центрів міста, де проходила автограф-сесія футболістів "Зеніту" Халка і Акселя Вітселя, були викликані співробітники поліції. Причина виклику - велике скупчення людей. Прибулі на місце поліцейські стримали натовп від погрому магазину.

За інформацією регіонального ГУМВС, завдяки поліції правопорушень не було, затриманих не виявилося.

Магазин побутової техніки "М.Відео", де фанати "синьо-біло-блакитних" влаштували тисняву, сильно не постраждав і працює в суботу в звичайному режимі, повідомив РІА Новини представник магазину.

"Було багато людей, але погрому не було. Пошкодили чотири коробки з-під побутової техніки, але сама техніка не постраждала. Зараз магазин працює в нормальному режимі", - сказав співрозмовник агентству.

За даними управління зі зв'язків з громадськістю магазину, сума збитку оцінюється.

"Збиток незначний - постраждала тільки вітрина з аксесуарами: фільтрами для пилососів, навушниками і тому подібне. Такі заходи проводяться у нас не вперше і ми були готові до великого напливу людей, тому заздалегідь убезпечили і техніку, і торговий зал, в тому числі додатковою охороною", - заявив Антон Пантелєєв, керівник управління зі зв'язків з громадськістю магазину.

Зараз ви читаєте новину «Автограф-сесія Халка і Вітселя завершилася розгромом магазину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути