Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 19:49

Австрійський Олімпійський комітет оштрафували на мільйон доларів

За шість тижнів до вибору столиці Зимових Олімпійських ігор-2014, австрійський олімпійський комітет (АОК) піддався суворому покаранню з боку Міжнародного Олімпійського комітету (МОК).

АОК оштрафований на 1 мільйон доларів за допінговий скандал, який стався на Олімпіаді в Туріні. Тоді в розташуванні австрійської команди італійська поліція виявила пристосування для вживання допінга, інформує www.sport-express.ru.

Місяць тому шість лижників і біатлоністів, замішаних в справі, було дискваліфіковано довічно. Тепер же покарання поніс АОК. Причому у австрійців є рік, щоб надати в МОК результати розслідування і визначити ступінь провини членів команди.

За словами представників АОК, таке рішення стало серйозним ударом по заявці Зальцбурга, який претендує на Ігри-2014 разом з російським Сочі і південнокорейським Пьонгчангом.

При цьому глава МОК Жак Рогге відмітив, що нинішні санкції ніяк не вплинуть на шанси австрійської столиці отримати Зимову Олімпіаду.

Зараз ви читаєте новину «Австрійський Олімпійський комітет оштрафували на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути