середа, 03 лютого 2010 09:37

Аутсайдер відібрав очки в "Челсі"

Аутсайдер відібрав очки в "Челсі"

Лідер чемпіонату Англії з футболу "Челсі" зіграв внічию з аутсайдером турніру "Халл Сіті", який займає 18-е місце. Матч, що відбувся ввечері 2 лютого в Халлі, завершився з рахунком 1:1. "Челсі" зберіг перше місце в турнірній таблиці, але тепер його відрив від "Манчестер Юнайтед" складає лише два очки, повідомляє Associated Press.

Рахунок у матчі на 30-ій хвилині відкрив французький захисник "Халла" Стівен Муйоколо, який забив у ворота суперника ударом головою після подачі кутового. На 42-ій хвилині форвард "Челсі" Дідьє Дрогба зрівняв рахунок, реалізувавши штрафний удар.

Після нічиєї з "Халл Сіті" у "Челсі" стало 55 очок у 24 іграх. Діючий чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" відстає від лідера на два очки, а лондонський "Арсенал" - на шість. 6 лютого "МЮ" прийме "Портсмут", а 7 лютого "Челсі" і "Арсенал" зіграють один з одним.

Перенесений матч

Халл Сіті - Челсі - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 1:0 - Муйоколо (30), 1:1 - Дрогба (42).

ХАЛЛ СІТІ: Майхілл, Макшейн (Зайятте, 89), Гарднер, Муйоколо, Доусон, Феган, Кейрней, Дж.Боатенг, Хант, Алтідор (Кілбейн, 85), Веннегор оф Хесселінк (Закі, 66).

ЧЕЛСІ: Чех, Іванович, Карвалью, Террі, Жирков (Е. Коул, 81), Деку, Дж. Коул (Баллак, 72), Лемпард, Малуда, Анелька (Старрідж, 81), Дрогба.

Попередження: Іванович (29), Террі (45), Макшейн (59), Дрогба (87).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Аутсайдер відібрав очки в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути