субота, 26 вересня 2020 10:03

"Аталанта" не продаватиме Малиновського

"Аталанта" не продаватиме Малиновського
Руслан Малиновський залишається в "Аталанті". Фото Рейтер

Футбольний агент Сергій Серебренніков оцінив сезон Руслана Маліновського в "Аталанті", а також запевнив, що керівництво клубу з Бергамо не збирається продавати його. Про це повідомляє sport.ua

"Сезон Малиновського оцінюю на відмінно. Швидко адаптувався в команді, мову вивчив. Від потенційно сильного гравця став основною одиницею обойми Гасперіні. Сам Гасперіні підкреслював, що Руслан - той гравець, за допомогою якого гра може змінюватися.

Чи продасть "Аталанта" Малиновського? Потенційно, якщо принесуть в клуб шалені гроші - клуб готовий продати футболіста. Дзвонили кілька клубів і питали, чи готова "Аталанта" розглянути якісь пропозиції, я поцікавився у президента. Він сказав, що вони не хочуть подавати Руслана", - сказав Серебренников.

Раніше повідомлялося, що клуб Прем'єр-ліги "Лідс Юнайтед" звернув свою увагу на Руслана Малиновського. Головний тренер Марсело Б'єлса визначив українського футболіста в якості ключової мети на трансферному ринку. "Лідс" готує пропозицію на суму 22 мільйони євро для придбання Малиновського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський може перебратися в АПЛ

27-річний Руслан Малиновський перейшов в "Аталанту" з "Генка" в 2019 році. Хавбек забив 9 голів у 44 матчах в своєму першому сезоні, разом з командою посів 3-тє місце в Серії А.

Зараз ви читаєте новину «"Аталанта" не продаватиме Малиновського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути