Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 18:05

Аршавіну видали робочу візу

Аршавіну видали робочу візу

Російський футболіст Андрій Аршавін отримав британську робочу візу і тепер може виступати за свій новий клуб "Арсенал". Віза була видана гравцеві в п"ятницю, 6 лютого, повідомляє "Спорт-Експрес". Дебют Аршавіна в лондонській команді може відбутися вже 8 лютого, коли "Арсенал" проведе виїзний матч чемпіонату Англії з "Тоттенхемом".

Нападаючий збірної Росії підписав контракт з лондонським клубом 2 лютого - в останній день зимової дозаявочної кампанії. 3 лютого перехід Аршавіна з "Зеніту" в "Арсенал" офіційно підтвердила англійська футбольна прем"єр-ліга.

Як gazeta.ua писала раніше, в "Арсеналі" росіянин виступатиме під 23-м номером. У чемпіонаті Англії команда Аршавіна займає п"яте місце, набравши 43 очки в 24 матчах. Від "Челсі" і "Астон Вілли", які ділять третє-четверте місця, "Арсенал" відстає на п"ять очок, а від лідера чемпіонату "Манчестер Юнайтед" - на десять.

Зараз ви читаєте новину «Аршавіну видали робочу візу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути