Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 10:10

Аршавін не зіграє проти Павлюченка

Аршавін не зіграє проти Павлюченка
Російський футболіст Андрій Аршавін, який перейшов до англійського клуба "Арсенал", повідомив, що ще не готовий до того, щоб з"явитися на полі в недільному матчі з "Тоттенхемом", оскільки не виходив на поле з листопада. Про це повідомила лондонська газета "Івнінг Стандарт".

"Мені для входження в ігрову форму може знадобитися усього лише один тиждень. Я постараюся заграти якомога швидше. Я повинен бути готовий до виходу на поле до п"ятниці або до суботи наступного тижня. Але зараз я ще не набрав необхідної форми", - цитує слова Аршавіна газета.

Нагадаємо, що у "Тоттенхемі" грає колишній колега Аршавіна по збірній Роман Павлюченко.


Довідка від "Wikipedia":

Роман Анатолійович Павлюченко (15 грудня 1981, Краснодарський край) - російський футболіст, нападаючий збірної Росії.

З листопада 2002 року по серпень 2008 року виступав за футбольний клуб "Спартак" (Москва). З серпня 2008 року грає за англійський "Тоттенхем Хотспур". Цей трансфер зробив його найдорожчим російським футболістом, якого продали закордон, в історії російського футболу (сума компенсації, отриманої "Спартаком", - не менше 17 мільйонів євро).

12 жовтня 2008 року став депутатом Ставропольської міської думи від партії "Єдина Росія", в списках якої був шостим.

Андрій Сергійович Аршавін (29 травня 1981, Ленінград) - російський футболіст, заслужений майстер спорту Росії (2008). Грає на позиціях другого нападника, плеймейкера та атакуючого півзахисника. Став одним з основних гравців національної команди Росії. З лютого 2009 року є гравцем лондонського Арсеналу.

У 2008 році після Чемпіонату Європи 2008 року потрапив до символічної збірної Європи за версією УЄФА, а 2 грудня, в результаті голосування на визначення кращого гравця 2008 року та вручення нагороди Золотий М"яч за версією журналу "France Football", зайняв 6-е місце, що є кращим результатом для російського футболіста після розпаду СРСР. Неодноразово визнавався кращим футболістом Росії у різних опитуваннях. Згідно опитувань Левада-центру, займає 18-е місце у списку Топ-100 еліти Росії.

Радіо "Маяк", "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Аршавін не зіграє проти Павлюченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути