Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 19:25

Аршавін просить фанів "Арсенала" не ображати Павлюченка

Аршавін просить фанів "Арсенала" не ображати Павлюченка

Фанати лондонського "Арсеналу" вже в дебютному матчі Андрія Аршавіна у складі "канонірів" спробували посварити свого нового кумира з його співвітчизником, гравцем "Тоттенхема", Романом Павлюченком. Під час гри проти "Сандерленда" фанати "Арсеналу" наспівували пісню на мотив російської народної "Калинки". Слова пісні були такими: "Аршавін, Аршавін, тепер він "канонір"! Аршавін, Аршавін, він ненавидить Павлюченка і "Тоттенхем", тому що вони невдахи!"

-Спочатку, коли Аршавін почув своє ім"я, яке співали фанати, він зрадів такій підтримці, - розповів один із знайомих футболіста. - Але коли йому став зрозумілий сенс всієї пісні в цілому, йому було дуже неприємно. Зараз він планує звернутися до фанатів "канонірів" і попросити їх не ображати Романа.

Нагадаємо, що відразу ж після приїзду в англійську столицю 27-річний Андрій дав всім зрозуміти, що з Павлюченко вони не друзі, а співвітчизники, які виступають за одну національну збірну.

-Я ще не дзвонив Роману, - зізнався тоді Шава. - Та і взагалі ми з ним не друзі, просто разом граємо за збірну Росії.

Саме ця фраза і викликала подібну реакцію лондонської торсиди. Тепер Андрій, який, не встигнувши прибути на Туманний альбіон, досить добре освоївся в новій атмосфері і навіть не соромиться давати інтерв"ю англійською мовою, готовий підтримати свого приятеля, що досі не дав жодного інтерв"ю в Англії.

Ми з Павлюченком не друзі, просто разом граємо за збірну Росії

Тренер національної збірної Росії і лондонського "Челсі" Гус Хиддінк також має намір підтримати своїх підопічних по національній команді і влаштувати Роману і Андрію зустріч в Лондоні.

Проте ця затія 62-річного голландця може обернутися справжньою катастрофою. Страшно навіть подумати, яку реакцію у англійських фанатів викличе "побачення" представників трьох непримиренних суперників з одного міста - "Челсі", "Арсеналу" і "Тоттенхема".

Цікаво, що Павлюченка, який дебютував у складі "Тоттенхема", прихильники "шпор" також зустрічали завзятою піснею.

- Павлюченко, Павлюченко, тепер він єврей! - співали лондонські тіффозі.

Річ у тому, що "Тоттенхем" спочатку відомий як команда єврейської общини Лондона і подібними співами фанати клубу зустрічають кожного новачка. Проте нічого образливого ні в адресу Романа, ні в адресу близьких йому людей англійці не співали ні до дебюту, ні після нього.

Газета "Жизнь как она есть", sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Аршавін просить фанів "Арсенала" не ображати Павлюченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути