вівторок, 29 жовтня 2013 12:42

"Арсенал" знімається з чемпіонату країни і починає процедуру банкрутства - офіційно

"Арсенал" знімається з чемпіонату країни і починає процедуру банкрутства - офіційно

Київський "Арсенал" припиняє своє існування. Про це на офіційному сайті клубу заявив гендиректор "канонірів" Віктор Головко. За його словами, клуб починає процедуру банкрутства і знімається з чемпіонату країни.

"Хочу повідомити, що, на превеликий жаль, сьогодні так і не знайшлися спонсори та меценати, які були б небайдужі до футболу. Незважаючи на всі заклики, футбольний клуб "Арсенал" (Київ) так і не дочекався ні від кого допомоги і підтримки у важкий період.

Тому з щирим болем у серці я змушений оголосити: футбольний клуб "Арсенал" (Київ) починає процедуру банкрутства, команда знімається зі змагань.

Повірте, робити це по-людськи дуже важко. Буквально до останніх годин і хвилин я, як і всі футболісти "Арсеналу", очікували простягнутої руки допомоги. Але, на жаль, повторюся, це нікому не виявилося потрібним...", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, раніше "Арсенал" через відсутність коштів не виїхав на матч чемпіонату країни проти сімферопольської "Таврії" і на поєдинок 1/8 Кубка України проти тернопільської "Ниви".

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" знімається з чемпіонату країни і починає процедуру банкрутства - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути