четвер, 17 жовтня 2013 16:13

"Арсенал" можуть оголосити банкрутом через два дні після матчу з "Динамо"

"Арсенал" можуть оголосити банкрутом через два дні після матчу з "Динамо"

Матч з "Динамо" для київського "Арсеналу" може стати останнім. Про це сказав гендиректор столичних канонірів Віктор Головко.

"Між Вадимом Рабиновичем та Олександром Онищенком була домовленість про те, що всі борги клубу на момент передачі (а вони були досить значними!) Вадим Рабинович "забирав" із собою і погашав їх. Але для цього, безумовно, був потрібний якийсь період. Сьогодні цей період закінчено, старі борги все погашені, документи підготовлені для передачі Олександру Онищенку - про це знає і сам Онищенко, і його юристи. Тобто, питання з боку попереднього власника закрито! Повторюю ще раз для всіх: це питання закрито! Бажаючі можуть прийти - і забрати документи... Але, на жаль, до цих пір не закриті питання заборгованості "Арсеналу", які брав на себе вже пан Онищенко... Залишаються борги по трансферах, заробітній платі. Не кажучи вже про обіцяні футболістам преміальні, які так і не виплачені. І це, звичайно ж, негативно впливає на команду", - сказав він.

Віктор Головко підтвердив , що "Арсенал" залишився без тренера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я попрощався з командою" - наставник "Арсеналу" подав у відставку

"Юрій Бакалов написав заяву, розуміючи, що, очевидно, виходу для команди не буде. Це його вибір - і він його пояснив. Отже у важкий час ми залишилися ще й без тренера...", - каже Головко.

За його словами, клуб може припинити існування майже відразу після матчу з "Динамо".

"Командою "Арсенал" окрім мене на сьогоднішній день ніхто не займається. Минуле у "Арсеналу" закрито - ніяких заборгованостей, які ніс із собою попередній власник, не існує. Новий власник не закрив поки ще борги і не оформив на себе документи. Тому, якщо після "Динамо" нові власники все ж таки не заберуть документи, повторюю, "чисті" і без боргів, я в середу або четвер вимушено оголошу про банкрутство футбольного клубу "Арсенал" (Київ), - сказав гендиректор канонірів.

Нагадаємо, футбольний клуб "Арсенал" (Київ) новому власнику - відомому бізнесмену та меценату Олександру Онищенку - був переданий в лютому 2013 року, про що повідомив офіційний сайт "канонірів". Пізніше новий власник пообіцяв ребрендинг клубу і 15-мільйонний бюджет на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" можуть оголосити банкрутом через два дні після матчу з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути