четвер, 29 серпня 2013 15:15

"Люди їздять на конях, високо сидять - мало що прийде в голову" - Рабинович відповів Онищенку

"Люди їздять на конях, високо сидять - мало що прийде в голову" - Рабинович відповів Онищенку
Рабинович більше не займається "Арсеналом". Фото: segodnya.ua

Екс -власник "Арсеналу" Вадим Рабинович прокоментував черговий скандал навколо київського клубу, зазначивши, що більше не займається справами "Арсеналу".

Про це повідомляє mignews.com.ua.

"У житті я бачив Онищенка два рази. Перший раз він прийшов до мене - і висловив бажання купити клуб. Тоді ж він поставив мені єдине питання: "А в якій лізі грає "Арсенал"?" ... Я, до речі, вже тоді зрозумів, що йому буде важко з футболом", - сказав Рабинович.

За словами екс - власника клубу , у протоколі зборів чорним по білому написано: Рабинович Вадим Зіновійович звільнений з поста президента клубу, Онищенко Олександр Романович зайняв цю посаду.

"Якщо говорити про заборгованості клубу, то все гранично ясно і з цим питанням: вони існують і вони значні! Подивіться документи: 3 місяці люди сидять без зарплати, не виплачена оренда, немає проплат за трансфери, близько 700 000 євро треба було сьогодні платити, а платежу немає. Дуже багато боргів не погашено. Може, хтось Онищенку доповідає, що всі заплатили? Може, пан Онищенко просто не знає, що далі робити з цим клубом - ось і весь секрет?. "Арсенал" за короткий проміжок часу з тих пір, як я його залишив, набив всі шишки, які тільки можна було набити", - зазначив Рабинович.

"Чому Онищенко все це говорить? Звідки ж я знаю?. Люди їздять на конях, високо сидять - мало, які думки їм приходять в голову... Можу сказати одне: я закінчив займатися футболом, це моє рішення - і я не дуже хочу повертатися до футбольної теми", - додав екс-власник клубу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Онищенко пригрозив залишити "Арсенал".

Зараз ви читаєте новину «"Люди їздять на конях, високо сидять - мало що прийде в голову" - Рабинович відповів Онищенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути