середа, 23 жовтня 2013 12:21

"Якщо до п'ятниці не знайдеться рятівник, "Арсенал" "помре" - Головко

"Якщо до п'ятниці не знайдеться рятівник, "Арсенал" "помре" - Головко
"Арсенал" "доживає" останні дні. Фото: fcarsenal.com.ua

П'ятниця, 25 жовтня, може стати останнім днем у житті футбольного клубу "Арсенал" Київ, якщо не знайдеться той, хто візьме столичних "канонірів" під своє крило. Про це йдеться в заяві гендиректора червоно-синіх Віктора Головка.

"Протягом останніх кількох місяців ми разом з колективом футбольного клубу "Арсенал"( Київ) по-справжньому боролися за виживання рідного клубу.

На останню гру з київським "Динамо" наші мужні хлопці з команди виходили, не маючи навіть того, що мінімально потрібно,- але до останніх хвилин столичного дербі на полі була гра! Спасибі команді - за такий спортивний характер, за самовідданість "канонірів"!

Ми щиро вдячні всім тим людям, які весь цей час допомагали утримувати столичний "Арсенал" на плаву. З сьогоднішнього дня у нас вже офіційно не залишилося нікого, хто хоче підтримувати клуб. Я не хотів би вдаватися зараз в обговорення причин цієї ситуації, а лише ще раз кажу спасибі всім тим, хто нам допомагав!

Зараз хочу звернутися до меценатів, бізнесменів та підприємців, які живуть і працюють у столиці нашої України, до тих, кому дорогий футбол і престиж Києва. Клубу потрібна ваша серйозна підтримка у вигляді вкладень, але ще більше столичному "Арсеналу" важливі і потрібні ваші час і душа, що вболіває за футбольну справу!. І тільки в цьому випадку "Арсенал" ще може вижити. Іншої надії сьогодні у нас вже не залишилося.

Якщо до п'ятниці, 25 жовтня 2013 року, не знайдеться той, хто допоможе клубу зберегти столичний клуб в українському футболі, а "Арсеналу" - зберегти місце в Прем'єр-лізі і боротися за нові перспективи, у цей день, на жаль, футбольний клуб "Арсенал" (Київ) припинить своє існування.

Ще раз повторю: до п'ятниці у нас залишилася лише надія - будь-який бажаючий може отримати клуб, фінансувати, вести до спортивних досягнень. Якщо ж такого не відбудеться, доведеться констатувати, що клуб виявився нікому не потрібним.

Я хочу ще раз подякувати всім, хто допомагав "Арсеналу" у ці непрості дні".

Нагадаємо, футбольний клуб "Арсенал" (Київ) новому власнику - відомому бізнесмену та меценату Олександру Онищенку - був переданий в лютому 2013 року, про що повідомив офіційний сайт "канонірів". Пізніше новий власник пообіцяв ребрендинг клубу і 15-мільйонний бюджет на наступний рік.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо до п'ятниці не знайдеться рятівник, "Арсенал" "помре" - Головко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути