пʼятниця, 30 березня 2012 12:57

"Арсенал" пообіцяв Суркісу і Колліні не грати з "Олександрією" "договірняк"

"Арсенал" пообіцяв Суркісу і Колліні не грати з "Олександрією" "договірняк"
Вадим Рабинович пообіцяв чесну боротьбу. Фото: sport.oboz.ua

Керівництво ФК Арсенал (Київ) звернулося до президента ФФУ Григорія Суркіса і куратора суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліни з листом, текст якого ми наводимо повністю.

"Шановні панове!

До керівництва ФК Арсенал (Київ) звернулася група фан-клубу, яка стверджує, що в середовищі фанатів вже кілька днів ходять чутки про нібито договірний характер, який може мати матч 25-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу Олександрія - Арсенал (Київ) .

Крім того, за їх твердженням, підозріло незвичайними є ставки на футбольному тоталізаторі, про існування якого добре відомо всім любителям футболу країни.

Реагуючи на цю інформацію, керівництво ФК Арсенал (Київ) повідомляє наступне:

1. Футбольний клуб Арсенал (Київ) буде в неділю, 1 квітня, грати з Олександрією так, як грає завжди, - чесно і по-спортивному безкомпромісно.

2. Ми просимо вас взяти під особистий і особливий контроль характер спортивної боротьби в цьому матчі. Вважаємо це дуже важливим, щоб усунути навіть найменші чутки про неприйнятні речі напередодні проведення в нашій країні Євро-2012.

Ще раз підкреслюємо: ні в чесності нашого суперника в 25-му турі, ні в компетентності і професіоналізмі суддівського корпусу ми сумнівів не маємо! Але ситуація вимагає ретельного контролю за матчем, який відбудеться, для того, щоб зберегти цю віру непохитною також і у наших уболівальників".

Матч "Олександрія" - "Арсенал" відбудеться 1 квітня в 13.30. Трансляція на телеканалі "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" пообіцяв Суркісу і Колліні не грати з "Олександрією" "договірняк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути