Ексклюзиви
субота, 08 грудня 2012 10:35

"Арсенал" і Кучук розірвуть контракт

"Арсенал" і Кучук розірвуть контракт
Кучук зібрав свої речі і залишив базу в Щасливому ФОТО: sport-xl.net

Розмови, які ходили після матчу 18-го туру чемпіонату України "Арсенал" — "Зоря", про відхід Леоніда Кучука з посади головного тренера "Арсеналу" знаходять своє підтвердження.

Як стало відомо Sport.ua з достовірних джерел, білоруський фахівець і "Арсенал" розірвуть свій контракт з 31 грудня 2012 року. Однак, вже сьогодні Леонід Станіславович зібрав свої речі і залишив базу в Щасливому.

Журналісти зв'язалися з гравцями столичного клубу Олександром Ковпаком та Володимиром Гоменюком, щоб прояснити ситуацію.

"Якщо є чутки про те, що Кучук залишив свій пост, значить вони не безпідставні, - заявив Ковпак, який на даний момент перебуває за кордоном у відпустці. - Ви ж і раніше чули заяви самого Леоніда Станіславовича про те, що у нас в клубі не все гаразд. Але я зараз перебуваю не в Україні і не в курсі всіх подій."

Ще один колишній нападник сімферопольського клубу Володимир Гоменюк, який нещодавно повернувся після операції з Німеччини і на даний момент знаходиться в Україні, здивувався новині кореспондента Sport.ua про відставку Кучука:

"Мені складно про це щось сказати, я сьогодні не спілкувався ні з ким з представників клубу, - заявив Гоменюк. - Думаю, найближчим часом щось проясниться і тоді я зможу дати більш конкретний коментар."

Нагадаємо, що раніше вийшли два резонансних інтерв'ю керівників клубу. Леонід Кучук після поразки "Арсенала" в 18-му турі чемпіонату від "Зорі" повідомив про якісь підводні камені, які заважають його роботі. А трохи пізніше на сайті "канонірів" з'явився і спіч Вадима Рабиновича, який говорив про своє розчарування щодо останніх подій, що відбулися в команді.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і Кучук розірвуть контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути