вівторок, 04 грудня 2012 17:00

"Кучука не зрозуміли, він інше мав на увазі" - Рабинович

"Кучука не зрозуміли, він інше мав на увазі" - Рабинович
Рабинович незадоволений місцем "Арсеналу" в таблиці. Фото: segodnya.ua

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович прокоментував результати, з якими команда пішла на перерву.

"Я незадоволений - і не задоволений усім. Я не задоволений тим місцем, яке займає "Арсенал". За підбором гравців, за сумами заробітних плат, за багатьма іншими показниками ми повинні знаходитися десь на п'ятому місці. Будь-яке місце нижче я вважаю колосальним збоєм, а місце на три позиції нижче в турнірній таблиці - ще більшим", - наводить слова Рабиновича офіційний сайт "канонірів".

"Мене не задовольняє гра команди в цілому. Хоча спочатку був малюнок, якась, я б сказав, стратегія. Сьогодні ж все більше хвилеподібних рухів - перемога над "Шахтарем" змінюється непрощенними поразками. Тому, звичайно, я не задоволений", - зазначив він.

Крім того, президент київського клубу прокоментував інформацію про можливий відхід головного тренера команди Леоніда Кучука.

"Я сьогодні розмовляв з тренером. Я думаю, що його не зрозуміли - він щось інше мав на увазі. Він попрощався з уболівальниками, глядачами на перерву в сезоні.

Тим не менш, у мене є ряд зауважень. Я думаю, що у футболі, як показує практика, перемагає і програє все ж колектив... Не буває такого, що перемагає один, а програють інші. Тому, звичайно, потрібно більш критично ставитися до поразок команди, - в тому числі і тренерському штабу. Проаналізувати свої помилки, тому що, безумовно, у нас є і тренерські промахи. До речі, такими я вважаю і матч з "Зорею" - останній в році ганебний, провальний матч. Команда не боролася, команди на полі не було", - сказав Рабинович

"Ми ще не знаємо планів. Продовжуємо працювати. Я думаю, багато людей поміняються. І я вам відверто скажу: або ми зуміємо кардинально, я підкреслюю, кардинально змінити ситуацію, або проекту під назвою "Арсенал" потрібен... більше успішний менеджер", - підкреслив він.

Відзначимо, що у вівторок київський клуб залишили генеральний директор Володимир Пустоваров і виконавчий директор Андрій Полунін.

Зараз ви читаєте новину «"Кучука не зрозуміли, він інше мав на увазі" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути