понеділок, 05 грудня 2011 17:45

"Арсенал" заплатив Заварову більше 9 мільйонів. На совість вистачить"- Рабинович

"Арсенал" заплатив Заварову більше 9 мільйонів. На совість вистачить"- Рабинович

Президент столичних "канонірів" Вадим Рабинович прояснив позицію клубу в ситуації "Заваров проти "Арсеналу".

"Ви знаєте, мені вже набридло висловлюватися з цього приводу... Весь футбольний світ нашої країни прекрасно знає і самого Заварова, і причини, через які він ішов, і як він йшов... Всі прекрасно знаємо і що таке судові інстанції. Ми частково програли процес, Заваров вимагав для себе ненормальні суми, і у нас не було виходу, ми повинні були платити", - сказав Рабинович.

За словами президента, клуб з Заваровим повністю розрахувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" не хоче платити Заварову мільйон

"Ми заплатили ці гроші! Як він з ними буде жити - це інша справа... Тому що клуб виплатив гроші - Заваров не став більше правий, ніж до виплати... Всім зрозуміло, чому його звільняли ... Щось цього великого спеца не розхапують на ринку - скільки він не плаче!.. Безумовно, Заваров був хорошим футболістом - але це зовсім не означає бути хорошим тренером і головне - хорошою людиною.

Я думаю, багато хто розуміє, що Заваров ніколи вже не буде тренувати нікого... Зараз він скаржиться, що ми заплатили податки... Податкова адміністрація, юристи ФФУ, всі фахівці, курирували це, сказали, що треба платити державі податки. Члени КДК, які завжди так радісно підтримували Заварова, теж так сказали", - сказав Вадим Рабинович.

"Я не знаю, що ще можна сказати з цього приводу... Так що говорю в останній раз: Заварову заплачені всі гроші, конкретно - більше дев'яти мільйонів гривень переведено на його рахунок... Достатньо для того, щоб купити, наприклад, совість... Крім цього сплачені податки державі. А совість - це категорія, мабуть, з якої податки не сплачуються ", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" заплатив Заварову більше 9 мільйонів. На совість вистачить"- Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути