Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2011 16:58

"Арсенал" не хоче платити Заварову мільйон

"Арсенал" не хоче платити Заварову мільйон

Футбольний клуб повинен був заплатити тренеру за незаконне звільнення до 2-го листопада, але не зробив цього.

Нагадаємо, арбітражний спортивний суд у Лозанні задовольнив позов колишнього головного тренера київського "Арсеналу" Олександра Заварова до власника клубу Вадиму Рабиновичу. Суд визнав, що Заваров у січні 2010 р. був звільнений незаконно, і постановив виплатити йому компенсацію в $ 1 млн плюс відсотки - 5%.

"Арсенал" повинен був розрахуватися до 2-го листопада. Віце-президент клубу Віктор Головко ще у жовтні сказав: "Якщо суд вирішив заплатити Заварову якусь суму, на наш превеликий жаль, у нас не буде іншого варіанту, будемо платити".

Але нічого подібного не сталося. Глава Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу (КДК ФФУ) Стефан Решко у бесіді з LB.ua підтвердив, що в четвер відбудеться засідання комітету у справі "Заваров проти "Арсеналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заваров виграв у Рабиновича суд в Лозанні

"До нас надійшла заява від Олександра Заварова, що клуб не виплатив йому належну суму. Будемо розбиратися", - сказав Решко.

Сам Олександр Заваров від коментарів утримується, сказавши лише, що не хотів би доводити справу до розгляду у ФІФА. Віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко не знайшов часу на спілкування по робочому телефону і не відповідав на дзвінки на мобільний.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" не хоче платити Заварову мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути