четвер, 26 квітня 2018 20:11

"Арсенал" - "Атлетіко": шлях до півфіналу Ліги Європи

"Арсенал" - "Атлетіко": шлях до півфіналу Ліги Європи
"Арсенал" матиме підтримку рідних трибун

У Лондоні у першому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи "Арсенал" зустрінеться з "Атлетіко". Окрім статусу зустрічі, яка гідна фіналу, це протистояння цікаве ще й тим, що є одним з останніх на чолі лондонців легендарного тренера Арсена Венгера.

Пропонуємо ознайомитися зі шляхом суперників до півфіналу після групового турніру.

В 1/8 фіналу лондонцям дістався грізний суперник - "Мілан". Однак уже в першому матчі в Італії підопічні Венгера зробили серйозний заділ, здолавши суперника - 2:0 (голи в активі Генріха Мхітаряна, на 15-й хвилині, та Арона Ремзі, на 45+4-й).

В Англії "Арсенал" також переміг з первагою у два м'ячі - 3:1 (голи за "канонірів" провели Дані Уелбек, на 39-й хвилині з пенальті і на 86-й, і Граніт Джака, на 71-й, за "россонері" - Хакан Чалханоглу на 36-й).

"Атлетіко" в 1/8 фіналу мірявся силами з московським "Локомотивом" і вже в стартовому двобої знищив суперника 3:0 (забивали Сауль, на 22-й хвилині, Дієго Коста, на 47-й, і Коке, на 90-й).

У Москві "залізничники" ще більше зганьбилися, поступившись - 1:5 (за росіян відзначився Рибусь, на 20-й хвилині, за мадридців - Анхель Корреа, на 17-й, Сауль, на 47-й, Фернандо Торрес, на 65-й з пенальті і 70-й, та Антуан Грізманн, на 85-й).

У чвертьфіналі "Арсенал" не мав проблем з московським ЦСКА, який не зумів нав'язати гідну конкуренцію. Вже у першому двобої "каноніри" майже забезпечили собі вихід в наступний раунд, перегравши суперника - 4:1 (дубль в активі Ремзі, на 9-й і 28-й хвилинах, і Ляказетта, який засмутив росіян на 23-й з пенальті і 35-й хвилинах. За армійців відзначився Головін на 15-й).

Дивіться яскраве відео матчу:

У Росії команди зіграли внічию - 2:2 (голи господарів в активі Чалова, на 39-й, і Набабкін, на 50-й, у "Арсенала" Уелбек забив на 75-й, а
Ремзі - на 90+2-й).

"Атлетіко" за сумою двох матчів здолав у чвертьфіналі португальський "Спортінг" - 2:0 дома (голи Коке на 1-й хвилині і Грізманна на 40-й) і 0:1 на виїзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсен Венгер оголосив про завершення тренерської кар'єри у "Арсеналі"

Матч на "Емірейтс Стедіум" розпочнеться о 22:05. Gazeta.ua проведе онлайн поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" - "Атлетіко": шлях до півфіналу Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути