Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 12:55

Янукович доручив Мінрегіонбуду зайнятися спортмайданчиками та басейнами

Янукович доручив Мінрегіонбуду зайнятися спортмайданчиками та басейнами

До першого березня наступного року Міністерство регіонального розвитку та будівництва України має підготувати концепцію розбудови спортивних парків та майданчиків. Таке рішення прийняли під час засідання Гуманітарної ради.

"В Україні 25 областей,- сказав при цьому президент Віктор Янукович. - Треба побудувати 500 майданчиків. Це умовно по 25 на область. Це дрібниці. Якщо поставимо таке завдання місцевому самоврядуванню, вони за підтримки бізнесу, який повинен нести соціальну відповідальність, можуть побудувати за рік".

Янукович зазначив, що доречно провести до ладу басейни, що залишились з радянських часів та побудувати нові. Під час засідання він пригадав, як у Китаї його вразила захопленість місцевих спортом.

"Ми були настільки вражені, коли вранці спокійно побачили, як усі парки буквально заповнені людьми, які займаються спортом. Зранку усі на вулиці. Ми вийшли трошки прогулятися, охорона не охорона. Але хотілося побачити".

Разом з тим у протоколі засідання відзначили: протягом 2011-2012 років уряд має налагодити випуск типових металевих фізкультурно-оздоровчих комплексів, а місцева влада має протягом 5 років переоснастити спортивний інвентар у школах.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович доручив Мінрегіонбуду зайнятися спортмайданчиками та басейнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути