середа, 11 серпня 2010 18:54

Журналісти "погралися" в піску спортивними снарядами (ФОТО)
7

Разом з презентацією інтернет-порталу "Спортманія" 10 серпня на території Олімпійського навчально-спортивного центру в Конча-Заспі відбулися перші всеукраїнські олімпійські ігри для журналістів. У заході взяли участь як київські, так і представники ЗМІ з інших регіонів країни.

Змагання пострілом зі стартового пістолета урочисто відкрили президент НОК України Сергій Бубка і спеціальний гість заходу Навал Ель Мутавакель - Олімпійська чемпіонка Марокко з легкої атлетики, голова координаційної комісії міжнародного олімпійського комітету з проведення олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро, член ради Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF).

Олімпіада проходила на спеціально підготовленому за добу до цього піщаному майданчику. Участь брали 5 команд, в кожній з яких було по 5 чоловік. Назви команд учасники вибирали довільно, на будь-який смак - "Амброзія", "ГКЧП", "Трояк", "Група Здоров"я", "Катрусин кінозал". До складу останньої входив кореспондент Gazeta.ua.

Учасники дійства змагалися в естафетах, бігу з бар"єрами, киданні м"яча на відстань, вправах на координацію рухів, метанні списа. Використовувалися при цьому спортивні снаряди, розраховані на школярів. Нормативи також були шкільні, що дозволило журналістам на цілу годину поринути в дитинство.

За результатами змагань переможцем ігор стала команда "Катрусин кінозал". Друге місце посів колектив "Трояк", третє - "ГКЧП". Призерам були вручені медалі та пам"ятні призи.

Після закінчення церемонії нагородження відбувся фуршет.

Фото: Євген Савчук/Gazeta.ua

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Журналісти "погралися" в піску спортивними снарядами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути