четвер, 01 липня 2010 14:50

У журналістів було по дві спроби "пробити" Святослава Сироту (ФОТО)
30

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

30 червня компанія "Кастрол Україна" провела презентацію нового дослідження "Аналіз пенальті від Castrol EDGE" для спортивних журналістів на київському стадіоні "Спартак".

Спочатку присутнім була прочитана коротка лекція, де було розказано про суть системи та основні результати дослідження пенальті за допомогою нової системи. Далі був проведений майстер-клас пенальті за участю екс-форварда київського "Динамо" і збірної України Віктора Леоненка, знаменитого в минулому голкіпера, екс-президента ПФЛ Святослава Сироти. Останньому довелося потім відбивати 11-метрові удари у виконанні журналістів та зовсім юних спортсменів. У кожного, хто пробивав було по дві спроби, щоб вразити ворота. У ролі рефері, що давав свистком право на удар виступив ведучий заходу, відомий спортивний журналіст Микола Васильков.

Кращими пенальтистами серед представників ЗМІ стали - Дмитро Поворознюк (газета "Сегодня", 1 місце), Ігор Бурбас (телеканал "Футбол", 2 місце), Євген Панкратов (журнал "Футбол", 3 місце).

Gazeta.ua






Зараз ви читаєте новину «У журналістів було по дві спроби "пробити" Святослава Сироту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути