середа, 17 червня 2009 09:38

Антон Бабчук може змінити команду в міжсезоння

Антон Бабчук може змінити команду в міжсезоння

Генеральний менеджер "Кароліни" Джим Рутерфорд заявив, що головним завданням керівництва клубу на літо стане продовження контрактів з тими хокеїстами, які по закінченню цього сезону повинні стати вільними агентами, у тому числі і з українським захисником Антоном Бабчуком.

"У складі команди в міжсезонні відбудуться зміни, тому що ми не зможемо виконати побажання всіх гравців з приводу їх контрактів. У нас можуть виникнути проблеми в обороні. Поки не можу сказати, чи залишаться в команді Антон Бабчук і Денніс Зайденберг, - розповів Рутерфорд.

- Тут є нюанс - контракт з Бабчуком, як з вільним агентом, необов"язково підписувати до 1 липня, на відміну від Зайденберга. Ми можемо як зберегти обидвох хокеїстів, так і втратити їх. Але все таки сподіваюся, що до 1 липня нам не доведеться в терміновому порядку когось шукати і ми збережемо нинішню команду".

Антон Анатолійович Бабчук (народився 6 травня 1984 року у місті Київ, Україна) - професійний хокеїст, захисник. 20 січня 2006 року обміняний з "Чікаго" разом з правом вибору у четвертому раунді драфту у "Кароліну" на Денні Річмонда.

У 2006 році Антон Бабчук у складі "Кароліни" виграв головний приз Національної хокейної ліги – Кубок Стенлі.

За матеріалами Турнір, Hurricanes

Зараз ви читаєте новину «Антон Бабчук може змінити команду в міжсезоння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути