середа, 22 вересня 2021 09:48

Англійський новачок "Металіста" забив у першому ж матчі

Англійський новачок "Металіста" забив у першому ж матчі
Гості харкова знову скаржилися на суддівство.Фото: "Металіст"

Харківський "Металіст" переміг у матчі на Кубок України чернігівську "Десну" – 2:1. Один із голів у господарів забив англійський новачок Карім Харріс.

З перших хвилин матчу гості заволоділи територіальною та ігровою перевагою, але в середині тайму харків'яни вирівняли гру, а згодом і перехопили ініціативу. Хоча наприкінці першої половини гри рахунок відкрили чернігівці. Сергій Болбат розпочав гольову атаку, відпасував на Вікентія Волошина, який і відправив м'яч у сітку воріт господарів.

У другому таймі гравці "Металіста" перехопили ініціативу і провели декілька небезпечних атак на ворота гостей, а на 73-й хв. зрівняли рахунок. Володимир Танчик у карному майданчику гостей зробив передачу на англійського одноклубника Каріма Харріса, який переграв Вадима Жука, і спрямував м'яч у ворота Романа Мисака.

Усе ж таки на останніх хвилинах матчу харків'яни вирвали перемогу. Олександр Мизюк, увігнав м'яча у ворота "Десни", завершуючи подачу з кутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марлос покине "Шахтар"

"Металіст" є першим претендентом на підвищення в класі. Команда лідирує в першій лізі, маючи в складі кількох дорогих легіонерів.

Зараз ви читаєте новину «Англійський новачок "Металіста" забив у першому ж матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути