Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 16:34

Англійська Ліга обговорює ідею пенальті при нічийних результатах

Англійська футбольна ліга, найстаріша в світі, розгляне ідею пробиття післяматчових пенальті при нічийному результаті після зустрічі 72 керівників клубів ліги, інформує Газета.Ру.

-Я запропонував, щоб у випадку нічиєї кожна команда отримувала по очку, а потім команда, яка перемагає по пенальті, отримувала б додаткове очко. Тренери можуть ненавидіти пенальті, але уболівальники люблять їх. Деякі були категорично проти, деякі – за, але з обох боків люди сказали: "Давайте будемо конструктивні і проаналізуємо те, що ми повинні запропонувати", - сказав Голова Ліги Брайан Мохінней.

Якщо Ліга прийме цю ідею, вона не потребуватиме схвалення ФІФА, оскільки це не призведе до змін в правилах гри, а тільки в правилах змагань.

Футбольна англійська ліга була створена 12 клубами в 1888 році. Остання істотна зміна в системі призових очок була прийнята в 1981, коли за перемогу почали давати не два, а три очки.

Зараз ви читаєте новину «Англійська Ліга обговорює ідею пенальті при нічийних результатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути