неділя, 04 липня 2010 17:47

Ангела Меркель аплодувала збірній Німеччині стоячи (ФОТО)
21

Фото: Reuters

Збірна Німеччини розгромила команду Аргентини в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з футболу. Зустріч завершилася з рахунком 4:0. Підопічні Йоахіма Льова відкрили рахунок вже на третій хвилині матчу і не упустили переваги до самого кінця зустрічі. У півфіналі збірна Німеччини зіграє з переможцем пари Іспанія - Парагвай.

На третій хвилині зустрічі Томас Мюллер після навісу Бастіана Швайнштайгера зі штрафного головою підправив м'яч у ворота. На 67-й хвилині німці подвоїли перевагу в рахунку: після прострілу Лукаша Подольскі відзначився Мирослав Клозе.

Третій гол у ворота аргентинців збірна Німеччини забила на 74-й хвилині: Швайнштайгер проскочив повз кількох гравців суперника і віддав гольову передачу Арне Фрідріху. На 89-ій хвилині Мирослав Клозе встановив остаточний рахунок у матчі.

Таким чином, Клозе на чемпіонаті світу 2010 року забив вже чотири голи. Усього на першості планети німецький форвард забив вже 14 м'ячів, і тепер за цим показником Клозе поступається тільки бразильцеві Роналдо, на рахунку якого 15 голів на чемпіонатах світу.

У півфіналі німці зіграють з Іспанією, пише Лента.






















Зараз ви читаєте новину «Ангела Меркель аплодувала збірній Німеччині стоячи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути