четвер, 10 червня 2010 09:44

Яндач приїхав до Києва для знайомства з "Будівельником"

Яндач приїхав до Києва для знайомства з "Будівельником"

Головний тренер столичного хокейного клубу "Будівельник" Йозеф Яндач наніс візит до Києва. Перше враження - місто йому припало до душі.

Чеський фахівець відвідав Палац спорту, де йому розповіли про плани щодо реконструкції льодової арени. Також тріумфатор чемпіонату світу-2010 побував у Броварах, де оглянув ковзанку "Терміналу", готель і тренажерні зали.

Керманич "Будівельника" залишився задоволений умовами, в яких його підопічним доведеться грати, тренуватися і відновлюватися після ігор.

Також Йозеф Яндач зустрівся зі своїм асистентом. З Дмитром Христичем, який разом з Юрієм Шундровим буде допомагати наставнику, вони обговорили програму передсезонної підготовки команди.

Чеський наставник вирушив назад на батьківщину, щоб залагодити побутові питання, відпочити після складного сезону та набратися сил для дебюту в Континентальній хокейній лізі.

За матеріалами ХК "Будівельник"

Зараз ви читаєте новину «Яндач приїхав до Києва для знайомства з "Будівельником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути