четвер, 27 травня 2010 15:44

Христич стане одним з тренерів "Будівельника"

Христич стане одним з тренерів "Будівельника"

Відомий у минулому нападник "Сокола", "Вашингтона", збірної СРСР та України 40-річний Дмитро Христич у майбутньому сезоні буде працювати одним з тренерів "Будівельника".

Нагадаємо, що клуб-новачок КХЛ, ймовірно, очолить чеський фахівець Йозеф Яндач, а одним з його помічників стане Юрій Шундров.

Христич - учасник матчів всіх зірок НХЛ (1997, 1999), він найрезультативніший український хокеїст який коли-небудь грав у НХЛ.

Нагадаємо, керівництво "Будівельника" досягла домовленості про перехід в київський клуб гравців збірної України Сергія Варламова, Андрія Срюбка, Олега Тимченка, Віталія Люткевича, Олександра Матерухіна і Геннадія Разіна.

Андрій Срюбко в минулому сезоні захищав кольори київського "Сокола" у білоруській лізі. Там же, але в складі мінської "Юності" відіграли чемпіонат Олег Тимченко та Олександр Матерухін, які стали в складі мінчан чемпіонами, і двома найкращими бомбардирами регулярного чемпіонату.

Сергій Варламов починав сезон у київському "Соколі", де був найкращим бомбардиром клубу, але незабаром змінив місце роботи, відправившись у мінське "Динамо", у кольорах якого також виступав Віталій Люткевич. Геннадій Разін останній сезон провів у нижньокамському "Нафтохіміку".

За матеріалами СЭ, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Христич стане одним з тренерів "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути