вівторок, 18 травня 2010 08:42

Хокейний "Будівельник" офіційно прийняли в КХЛ

Хокейний "Будівельник" офіційно прийняли в КХЛ

17 травня закінчилося голосування ради директорів Континентальної хокейної ліги.

За підсумками голосування головою ради директорів КХЛ знову обраний В'ячеслав Фетисов, а також було затверджено регламент чемпіонату КХЛ сезону 2010/2011 років.

На підставі заяв, що надійшли від хокейних клубів, Рада директорів проголосувала за включення до складу учасників чемпіонату Континентальної хокейної ліги - Відкритого чемпіонату Росії з хокею сезону 2010/2011 років хокейних клубів "Югра" (Ханти-Мансійськ) і "Будівельник" (Київ, Україна ).

У зв'язку з не наданими у встановлені терміни документами, що підтверджують забезпечення фінансування основної команди, Рада директорів ухвалила не включати до складу учасників чемпіонату КХЛ наступні хокейні клуби: "Лада" (Тольятті), "Динамо" (Москва) та ХК МВС (Московська область) .

Внаслідок того, що надані хокейним клубом "Автомобіліст" документи, що підтверджують забезпечення фінансування не відповідають вимогам правового регламенту КХЛ, Рада директорів вирішила винести попередження про невключення єкатеринбурзького клубу до складу учасників чемпіонату КХЛ сезону 2010/2011 років у випадку, якщо необхідні документи не будуть надані в термін до 25 травня 2010 року.

За матеріалами КХЛ

Зараз ви читаєте новину «Хокейний "Будівельник" офіційно прийняли в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути