Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2010 18:14

Яндач приїде укладати контракт з "Будівельником" після ЧС

Яндач приїде укладати контракт з "Будівельником" після ЧС

Чеський наставник Йозеф Яндач, з яким у київського "Будівельника" є попередня домовленість про укладення контракту, приїде в Україну після 23 травня, коли в Німеччині завершиться чемпіонат світу.

До приїзду в Київ у Йозефа Яндача залишилася одна дуже важлива справа. Збірна Чехії, в якій він працює асистентом головного тренера, побореться за медалі на чемпіонаті світу, який стартує 7 травня в німецькому Гельзенкірхені. Чехи потрапили до групи С разом з командами Франції (гра відбудеться 9 травня), Норвегії (11 травня) і Швеції (13 травня).

Помічник Володимира Ружічки у збірної Чехії був першим кандидатом на заміщення посади головного тренера після завершення терміну дії контракту нинішнього наставника. Крім того, до кандидатури Йозефа Яндача виявляв інтерес ряд чеських та західноєвропейських клубів. Втім, 42-річний фахівець віддав перевагу варіанту продовження кар'єри в новому клубі КХЛ.

Незважаючи на те, що контракт між "Будівельником" і Яндачем ще не укладено, чеський фахівець вже заявив, що не бачить ніяких причин, які можуть завадити цьому.

"Мова йде виключно про тимчасову відстрочку, пов'язаної з чемпіонатом світу", - підкреслює Йозеф Яндач.

Тим часом керівництво "Будівельника" продовжує селекційну роботу. За словами генерального менеджера киян Олега Купріянова, керівництво не сидить склавши руки в очікуванні приїзду чеського наставника, і активно підшукує гравців, які здатні гідно представляти нашу команду в КХЛ.

"Попередні домовленості з цілою низкою хокеїстів вже досягнуті. На жаль, ми поки не можемо називати прізвища, хоча й розуміємо, що наші вболівальники дуже хочуть знати їх. Просимо поставитися до цього моменту з розумінням, тому що потрібні нам гравці цікаві багатьом клубам КХЛ" , - говорить Купріянов.

За матеріалами budivelnik.org

Зараз ви читаєте новину «Яндач приїде укладати контракт з "Будівельником" після ЧС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути