Ексклюзиви
середа, 24 березня 2010 12:30

"Фінансові гарантії для вступу у КХЛ надали" - президент "Будівельника"

"Фінансові гарантії для вступу у КХЛ надали" - президент "Будівельника"

Два дні у Києві працювали інспектори КХЛ, які узгодили усі питання з керівництвом новоствореного українського клубу. Насамперед, це реконструкція столичного Палацу спорту, який зможе прийняти 7000 глядачів - вимоги КХЛ до місткості приймаючих арен не менше 6000. Річний бюджет клубу КХЛ має складати не менше $10 млн. Фінансові гарантії треба надати до 1 квітня, що "Будівельник" і зробив, заручившись підтримокю "Приватбанку" (кажуть, фінансує клуб Ігор Коломойський).

- Наша мета, щоб у КХЛ грало 2-3 українських клуби,--каже президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін. - Інші команди, "Сокіл" та ХК "Донбас", цього сезону не встигнуть фінансово підтвердити свою участь. Тому їх появу у КХЛ слід очікувати пізніше.

Усі домашні матчі "Будівельник" проводитиме у Палаці спорту.

- З цінами на квитки ми ще не визначилися,- каже президент "Будівельника" Борис Гулямов.- у продовж двох тижнів маємо сформувати менеджерський, тренерський та ігровий склад команди. Хто буде тренером? Поки що цього не можу сказати. Конкретні прізвища називати некоректно - у людей є чинні контракти. Прагнитемемо повернути до Києва зірок українського хокею. Федерація хокею надала нам список вихованців Київської, Донецької, Харківської шкіл, які можуть грати в "Будівельнику". Питання з тренувальною базою та зборами розглядаємо. Не виключено, що готуватимемось до сезону у Швеції.

"Будівельник" оголосив конкурс на створення логотипу клубу. Його переможець отримує приз у 10000 грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фінансові гарантії для вступу у КХЛ надали" - президент "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути