вівторок, 23 березня 2010 18:56

Росіяни підтвердили бажання України брати участь у КХЛ

Росіяни підтвердили бажання України брати участь у КХЛ

Вчора в Москві відбулася зустріч за участю керівників КХЛ, ФХР і представників 26 команд вищої ліги. Однією з її тем стало питання перспективи розширення КХЛ в майбутньому сезоні.

Віце-президент КХЛ Володимир Шалаєв зазначив, що з відмінною пропозицією приїхали бізнесмени з Києва. Керівництву КХЛ дуже сподобалися їхні плани щодо створення на Україні великої хокейного клубу. Якщо вони закатають рукави, то "Будівельник" перетвориться на реальнішого кандидата на вступ до ліги.

На питання про те, чи потребує київський клуб, який заявив про свої плани в останній момент в будь-яких відстрочках від крайньої дати (1 квітня) для надання гарантій, Володимир Шалаєв сказав, що на його думку такі пільги киянам не знадобляться.

"У Києва є найголовніше - абсолютно зрозуміла бізнес-стратегія і прозора фінансова база. Наші найближчі сусіди готові вкладати гроші у великий хокей. Комісія КХЛ полетіла на Україну з інспекційною поїздкою. У" Будівельника "є величезне бажання та серйозна підтримка для того, щоб створити клуб, який зміг би вступити в КХЛ. А ми, в свою чергу, готові допомогти їм підтягнути інфраструктуру, направити до Києва своїх консультантів", - заявив віце-президент КХЛ.

У той же час Володимир Шалаєв відзначив, що чеський клуб "Градець Кралове", який виявив бажання виступати в КХЛ своїми фінансовими гарантіями керівництво ліги не переконав.

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Росіяни підтвердили бажання України брати участь у КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути