понеділок, 21 лютого 2011 14:04

Анчелотті відмовився йти у відставку після вильоту "Челсі" з Кубка Англії

Анчелотті відмовився йти у відставку після вильоту "Челсі" з Кубка Англії

Головний тренер лондонського футбольного клубу "Челсі" Карло Анчелотті заявив, що він не буде йти у відставку після вильоту команди з Кубка Англії. Анчелотті підкреслив, що він залишить свою посаду тільки в тому випадку, якщо цього зажадає власник клубу Роман Абрамович. Про це повідомляє BBC Sport.

"Челсі" в 1 / 16 фіналу Кубка Англії програв ліверпульському "Евертону". В основний час матчу голи забиті не були, а додатковий час завершився внічию (1:1). У серії пенальті "Евертон" виграв з рахунком 4:3.

Лондонці також невдало виступають у чемпіонаті Англії ("Челсі" займає п'яте місце). У 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів англійському клубу чекають матчі з данським "Копенгагеном".

Анчелотті підкреслив, що в даний час в його команді в хорошій формі знаходяться тільки захисники Браніслав Іванович і Джон Террі. Більшості інших футболістів, за словами тренера, потрібно набрати форму.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті відмовився йти у відставку після вильоту "Челсі" з Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути