четвер, 18 жовтня 2007 12:51

Алонсо вирішили вигнати з "Макларена"

Рада директорів "Мерседес-Бенц", головного акціонера і партнера команди "Макларен", на зборах в Штутгарті вирішив звільнити Фернандо Алонсо, дворазового переможця "Формули-1" в 2005 і 2006 роках, від обов"язку виступати за "срібні стріли" в 2008 році, інформують www.eurosport.ru.

Нинішній контракт Алонсо розрахований ще на один рік, але після всіх подій сезону-2007 виникла маса підозр, що після його завершення іспанець або візьме річну відпустку, або перейде в іншу команду. За словами коментатора німецького каналу RTL Кая Ебеля, те чи залишить Алонсо з "Макларен", навряд чи залежатиме від результату фінального раунду битви за титул.

- Якщо хтось твердо вирішив, що не займатиметься чимось, є маса виходів з цієї ситуації, - сказав віце-президент "Мерседес-Бенц" Норберт Хауг в інтерв"ю журналу Ster. - У нас є контракт, подивимося, що буде після фінальної гонки.

Хауг спростував чутки про те, що "Макларен" може примусити Алонсо пропустити сезон-2008:

- Це не в нашому стилі.

Преса активно сватає на місце Фернандо Ніко Росберга або Себастьяна Феттеля. Хаугу довелося відповідати і тут:

- Зараз ми не ведемо з ними ніяких переговорів. Чи буде хтось з них коли-небудь виступати за нас - не знаю. Вони обидва хороші гонщики, їх доля в їх руках.

У нинішню неділю, 21 жовтня, на останньому етапі "Формули-1" "Гран-прі Бразилії" повинна вирішитись доля чемпіонського звання. Поки лідирує пілот "Макларена" Л"юіс Хемілтон - 107 очок, за ним йде партнер по команді Фернандо Алонсо - 103, на третьому місці представник "Феррарі" Кимі Ракконен - 100. Стати переможцем в нинішньому сезоні може кожний з пілотів.
Зараз ви читаєте новину «Алонсо вирішили вигнати з "Макларена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути