пʼятниця, 15 грудня 2017 16:43

"Якби в Манчестері судили так само, як Бойко, на полі не було б половини гравців "- гендиректор "Шахтаря" не шкодує про "аперкоти"
5

"Шахтар" в рамках прес-конференції підписав меморандум про співпрацю з Фондом ООН в галузі народонаселення. Мета проекту - популяризація здорового способу життя серед українців
Фото: Євген Савчук
"Шахтар" в рамках прес-конференції підписав меморандум про співпрацю з Фондом ООН в галузі народонаселення. Мета проекту - популяризація здорового способу життя серед українців
Палкін: "Несправедливість була явною, суддя вкрав у нас три очки"
Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін і представник Фонду ООН в області народонаселення в Україні Каспар Пік

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін сьогодні поспілкувався з журналістами. У бесіді з представниками ЗМІ він підвів підсумки осінньої частини сезону, а також торкнувся гучного питання щодо скандалу в останньому матчі роки проти "Зорі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Погано говорять російською, але матюки знають добре" - подробиці скандалу на матчі "Зоря" - "Шахтар"

"Рома"? Якщо ми пройшли "Наполі", то і з "Ромою" можна грати. Сьогодні шанси 50 на 50. Але важливо розуміти, що в футболі дрібниць не буває. У складі "Роми" виступають серйозні футболісти. Це серйозно укомплектований колектив, сильний. Але з тих варіантів, що нам могли дістатися, цей - більш-менш".

Чиновник торкнувся теми можливих зимових трансферів.

"Наша селекційна активність залежатиме від того, хто піде. Адже деякими гравцями цікавляться європейські клуби, серед них - Бернард. Але поки нічого конкретного. В цілому ж, у нас зараз збалансований склад, ми придбали бразильця Додо з метою зробити сильніше конкуренцію на правому фланзі для Богдана Бутка. Також і по орендованих гравцях - будемо відштовхуватися від того, хто взимку піде".

До 80-ї хвилини ми мали цей матч вигравати. Але суддя гру зламав і позбавив нас перемоги

Також гендиректор донеччан прокоментував ситуацію з дискваліфікацією Даріо Срни.

"Зараз чекаємо відповіді від українського антидопінгового комітету, щоб дізнатися про термін дискваліфікації. У Даріо брали пробу А, потім пробу Б. Зараз аналізують, потім повинні винести вердикт. Якщо він влаштує WADA, то буде остаточним".

Гендиректор "Шахтаря" не шкодує про те, що сказав на адресу арбітра Сергія Бойка після матчу з "Зорею".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ваших "аперкотів" вже давно ніхто не боїться" - журналіст різко відповів Палкіну

"За великим рахунком я не емоційна людина. А емоції з'являються, коли бачу несправедливість. Вона була явною, суддя вкрав у нас три очки. Всі експерти, і ті, хто симпатизує команді і ті, хто не симпатизує, сказали, що до 80-ї хвилини ми мали цей матч вигравати. Але суддя гру зламав і позбавив нас перемоги", - сказав він.

При цьому зазначив, що клуб не має наміру оскаржувати червоні картки в апеляційних інстанціях.

"А навіщо? Назад уже нічого не повернеш. Вилучення Фреда стало каталізатором того, що в результаті вийшло. Бойко не впорався з керуванням грою, все, що сталося - виключно через нього. Якщо були емоції, треба було зупинити матч, поговорити з футболістами, звернути увагу на їхній стан тренерів. Я дивився перший тайм матчу "Манчестер Юнайтед" - "Манчестер Сіті". Якби там суддя роздавав картки так само, як Бойко, то на полі не було б і половини гравців", - резюмує Палкін.

"Шахтар" виїзний матч проти "Зорі" догравав увісьмох, а в його ворота був призначений пенальті. Крім того, "гірники" втратили не лише перемогу, але й нічию в компенсований час, пропустивши після 90-ї хвилини 2 м'ячі.

Пізніше Комітет арбітрів ФФУ визнав правильними 2 з 3 вилучень, а також призначений у ворота "Шахтаря" пенальті.

Зараз ви читаєте новину «"Якби в Манчестері судили так само, як Бойко, на полі не було б половини гравців "- гендиректор "Шахтаря" не шкодує про "аперкоти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути