понеділок, 13 серпня 2018 20:12

Як "Динамо" зіграло в Празі і що треба зробити у повторному поєдинку проти "Славії"

Як "Динамо" зіграло в Празі і що треба зробити у повторному поєдинку проти "Славії"
Вербич став автором єдиного голу у ворота Славії. Фото: Footboom.com

Вже завтра вирішиться долі путівки у останній раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. У київського "Динамо" завдання просте - потрібно перемогти "Славію". Але з огляду на перший матч цих команди, це може бути не так легко, як здається.

"Кияни" ще після жеребкування вважались фаворитом протистояння. Чехи також це розуміли, тому з осторогою та повагою ставились до суперника. Але як показав перший матч, "Славія" не настільки слабка, як всі вважали. Так, команда грає прямолінійно та не зовсім креативно. Але й "Динамо" протиставити такій команді нічого не змогло. Чи то втома після матчу з "Шахтарем" завадила, чи пекельна спека в Празі, але "біло-сині" виглядали слабко в атаці. Господарі створили більше моментів у воріт Бойка, і результат був би не справедливим, якби пражани не зрівняли рахунок в кінці матчу.

Індивідуально українська команда сильніша, але як часто буває "порядок б'є клас"

І тренер, і гравці "Динамо" після першого матчу запевняли, що матч в Києві пройде за абсолютно іншим сценарієм. Хацкевич своєю впевненістю показує, що знає як обіграти чехів. Перевагою для "біло-синіх" буде тиждень відпочинку, через перенесення матчу проти "Маріуполя". Додаткові вихідні повинні посприяти кращій не лише фізичній, але й тактичній готовності "киян".

Індивідуально українська команда сильніша, але як часто буває "порядок б'є клас". Саме цього нашій команді треба остерігатись. Важливо буде забити першими, щоб мати можливість контролювати гру, та чекати на слушний момент для контратаки. Потрібно дуже уважно відпрацьовувати на стандартах біля власних воріт, всю основну небезпеку після першого матчу "пражани" створили після штрафних та кутових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Його вплив на гру "Динамо" на рівні Ярмоленка

Матч "Динамо" - "Славія" розпочнеться завтра о 19:30. За годину до стартового свистка Gazeta.ua розпочне онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" зіграло в Празі і що треба зробити у повторному поєдинку проти "Славії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути