вівторок, 07 серпня 2018 23:21

Поразка "Славіі" від "Динамо" була б несправедливою

Поразка "Славіі" від "Динамо" була б несправедливою
"Динамо" не втримало перемогу в Празі

"Динамо" втратило перемогу в Празі в третьому турі відбору до Ліги чемпіонів. Кияни пропустили гол на 94-ій хвилині у матчі зі "Славією". Гра завершилася внічию – 1:1. У динамівців відзначився Беньямін Вербич на 82-ій хвилині.

За великим рахунком, поразка "Славії" виглядала би несправедливим підсумком гри. Пражани володіли ініціативою, створили більше моментів, але змогли відігратися з неочевидного пенальті лише на останній доданій хвилині.

Не пішла гра у Вербича й кияни втратили 50% свого атакувального потенціалу.

"Динамо" зіграло набагато гірше аніж у матчі з "Шахтарем". Протистояти силовій команді, виявляється, зовсім не легше аніж технічним бразильцям із "Шахтаря". Давно не доводилося бачити гру, де кияни створили би так мало нагод для взяття воріт суперника.

Тренерам киян варто подумати над зміною позиції для Артема Бесєдіна. Хлопець демонструє дива наполегливості й уміння відбирати м'яч. "Чіпляється" за безнадійні паси. Однак з умінням вражати ворота – проблема. У ситуації на третій хвилині гри легше було забити аніж влучити у голкіпера.

Динамівські тренери отримали гарну інформацію для роздумів. Пражани створили кілька вбивчих гольових моментів і, не факт, що не створять їх у Києві. Ніякої ейфорії від сприятливого рахунку бути не може. Долю гри може вирішити один забитий м'яч.

Очевидно, що "Динамо" не настільки класна команда, що може провести кілька матчів на стабільно високому рівні. Не пішла гра у Вербича й кияни втратили 50% свого атакувального потенціалу.


Славія

Коларж, Делі, Боржил, Цоуфал, Нгаде-Нгаджуі, Соучек, Гушбауер, Сікора (Олайінка, 86), Стох, Змргал (Бэлуцэ, 80), Шкода (Тецл, 60).

Динамо

Бойко, Бурда, Морозюк, Кенджьора, Кадар, Буяльський (Шепелєв, 68), Гармаш, Вербич, Сидорчук, Циганков (Андрієвський, 90), Бесєдін.

Голи:
0:1 – 82, Вербич, 1:1 – 90, пенальті Гушбауер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" поділило очки зі "Славією" - відео

Гра-відповідь відбудеться 14 серпня Києві

Зараз ви читаєте новину «Поразка "Славіі" від "Динамо" була б несправедливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути