Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 12:46

Ахметов шукає нового тренера для "Шахтаря"

Як стверджує газета "Жизнь как она есть", президент донецького "Шахтаря" Ренат Ахметов вже щосили веде переговори з турецьким фахівцем Фатіхом Терімом, під керівництвом якого збірна Туреччини на минулому Євро-2008 продемонструвала феєричну гру і зайняла третє місце.

- Терім став би для нас справжньою знахідкою, - повідомляє "Життя" з посиланням на анонімне джерело в донецькому клубі. - Такий тренер швидко б навів лад у команді. На жаль, зараз гравцям не вистачає взаєморозуміння на полі, і вони не показують красивий футбол. Напевно, турецький фахівець погодиться на пропозицію Ахметова і таки очолить "гірників".

Якщо турецький коуч очолить клуб, то він буде одним з самих високооплачуваних тренерів Європи.

- Ахметов готовий дати йому удвічі більшу зарплату, ніж у Мірчі Луческу, і платити 500 тисяч доларів на місяць. Заради досягнення поставленої мети Рінат Леонідович не пошкодує грошей.

У Донецьку вже поширюються чутки, що матч Ліги Чемпіонів проти іспанської "Барселони" стане останнім для румуна. У день гри свій день народження відсвяткує президент клубу і якщо не буде результату, то скоріше за все він і вижене Містера.

До речі, тренера "Шахтаря" сватають в збірну Румунії і в турецький "Галатасарай".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов шукає нового тренера для "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути