Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2012 17:35

Адвокат відмовився від місячної зарплати у збірній Росії

Адвокат відмовився від місячної зарплати у збірній Росії
Адвокат мав право отримати за контрактом 300 тисяч євро ФОТО: domeshkin.ru

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Дік Адвокат відмовився від липневої зарплати, яку мав отримати за контрактом з Російським футбольним союзом (РФС). Про це повідомляє видання "Советский спорт".

Угода Адвоката з РФС закінчувалося 15 липня, і голландець мав право отримати за контрактом 300 тисяч євро, що становлять половину місячного окладу. 10 липня виконуючий обов'язки президента РФС Микита Симонян повідомив, що голландець за допомогою телефонного дзвінка і повідомлення по електронній пошті нагадав, що чекає перерахування вказаної суми.

У відповідь Симонян звинуватив Адвоката у порушенні контракту, оскільки 1 липня він, маючи на руках угоду з РФС, очолив голландський ПСВ. Також в провину спеціалісту поставили те, що він не приїхав до Росії для звіту з виступу збірної на чемпіонаті Європи. Відразу після поразки від Греції (0:1) у третьому матчі групового турніру Євро-2012 Адвокат полетів до Нідерландів.

Сам Адвокат через деякий час заявив, що не вимагав від РФС грошей. За словами голландця, цю інформацію поширюють недоброзичливці, які у нього залишилися в Росії.

Змінником Адвоката у збірній Росії буде італієць Фабіо Капелло. Очікується, що контракт з 66-річним фахівцем буде підписано 25 або 26 липня.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат відмовився від місячної зарплати у збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути