Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 18:14

Адвокат не відпустив Тимощука на турнір до американського Х"юстона

Півзахисник санкт-петербугського "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук не візьме участь в турнірі "The Free Kick Master-2008", який відбудеться 5 липня в американському Х"юстоні. Причина - відмова головного тренера пітерського "Зеніту" Діка Адвоката відпустити капітана своєї команди.

У турнірі візьмуть участь дві дюжини польових гравців і шість воротарів. Всі учасники будуть розбиті на шість груп. Кожен футболіст завдасть сім ударів по воротах - по два штрафних з відстані в 18, 21, 25 метрів і один удар - з 30 метрів. За кожен забитий гол налічується по 10, 15, 20 і 30 очок. У наступний раунд турніру виходять по одному польовому гравцеві з кожної групи.

Призовий фонд складає 1,5 млн. доларів. Серед запрошених - португальці Луїш Фігу і Деку, аргентинець Ліонель Мессі, англієць Стівен Джеррард, бразилець Роналдіньо, француз Зінедін Зідан та інші зірки світового футболу.

"Терикон"
Зараз ви читаєте новину «Адвокат не відпустив Тимощука на турнір до американського Х"юстона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути