неділя, 10 квітня 2011 15:47

Абрамович готовий влітку продати Торреса - ЗМІ

Абрамович готовий влітку продати Торреса - ЗМІ

Як стверджує The Mail on Sunday, власник "Челсі" Роман Абрамович починає холонути до рекордного підписання клубом Фернандо Торреса і готовий розглянути варіант з його продажем вже по завершенні нинішнього сезону.

Виклавши в січні рекордні для всього британського футболу ? 50 млн за колишнього гравця "Ліверпуля", Абрамович сподівався, що Ель-Ніньо допоможе стати "Челсі "справжньою європейською силою.

Однак, після поразки команди з рахунком 0:1 в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів від "Манчестер Юнайтед" і малопереконливою ігри у вчорашньому матчі проти "Вігана", в якому Торрес вийшов на заміну у другому таймі, російський мільярдер починає втрачати терпіння.

"Власник незадоволений своєю інвестицією і навіть може продати Торреса цього літа, незважаючи на те, що тільки що його купив", - наводить видання слова інсайдера зі Стемфорд Брідж.

У загальній складності Торрес з моменту переходу в "Челсі" в січні провів на полі 648 хвилин, однак футбол, що його колись відрізняв, показати ніяк не може, як не може і вразити ворота суперника. Не зробив він цього і в суботу в матчі з "Віганом", хоча як мінімум один шанс це зробити у нього був.

Реалістичних шансів на перемогу в Прем'єр-Лізі у "Челсі" немає, і невдача в Лізі Чемпіонів також може означати відставку Карло Анчелотті.

Італійський фахівець, проте, не втрачає надій, що Торрес все ж відкриє свій особовий рахунок на Стемфорд Брідж. "Усі хочуть, щоб він забив, і голи прийдуть. Можливо, це станеться на Олд Траффорд, хто знає?", - сказав, зокрема, Анчелотті.

Раніше сам наставник "Челсі" Карло Анчелотті оголосив про готовність продовжити свій контракт з клубом, який закінчується в кінці наступного сезону.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович готовий влітку продати Торреса - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути