Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 15:27

"Ліверпуль" помстився невдасі Торресу (ФОТО)
17

Фото: Reuters

Англійські газети немов чекали провального дебюту Фернандо Торреса за "Челсі". Вранці понеділка всі перші шпальти очікувано звертаються до Торреса, називають його невдахою, нагадують, за скільки його купили.

Тим часом, головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті назвав вдалим дебют у своїй команді іспанського нападаючого. Торрес перейшов у "Челсі" з "Ліверпуля" 31 січня, а 6 лютого дебютував за лондонську команду в матчі проти свого колишнього клубу. Гра завершилася перемогою "Ліверпуля" з рахунком 1:0.

За словами Анчелотті, Торрес добре рухався і багато працював, але у нападі "Челсі" виникли труднощі, тому що "Ліверпуль" грав одразу з трьома центральними захисниками. Тренер додав, що найближчим часом іспанець знайде взаєморозуміння зі своїми партнерами по атаці.

У матчі з "Ліверпулем" Торрес вийшов на поле в стартовому складі, а на 66-й хвилині був замінений. За словами Анчелотті, він замінив нападника, так як останній тиждень вийшов для нього дуже напруженим. Анчелотті не вважає, що допустив помилку, поставивши Торреса у стартовий склад.

"Челсі" заплатив за Фернандо Торреса 50 мільйонів фунтів стерлінгів (58,5 мільйона євро), встановивши новий трансферний рекорд для англійських клубів.

За матеріалами Sports.ru, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" помстився невдасі Торресу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути