четвер, 24 листопада 2011 18:21

"Я не нокаутував Хея, але Віталій може зробити це" - Володимир Кличко

"Я не нокаутував Хея, але Віталій може зробити це" - Володимир Кличко

Володимир Кличко прокоментував чутки про можливий бій між Віталієм і Девідом Хейєм і пообіцяв, що його брат нокаутує британця.

Хей планує повернутися на ринг в лютому або березні, але, за словами Кличка, його камбек закінчиться розчаруванням.

"Цей бій став ганьбою для Хея. Девід всі 12 раундів проти мене був курчам, не наважуючись по-справжньому битися. На жаль, я не зміг нокаутувати його, але мій брат розповів, що він зробив з Хеєм, якщо б вийшов проти нього на ринг.

Помста за все те, що Хей говорив перед боєм, відбулася, проте ми можемо дати Девіду ще один шанс, якщо він захоче битися з моїм братом. Але ми ситі по горло всім його словесним сміттям. Якщо він дійсно хоче цього бою - нехай починає робити кроки в цьому напрямку", - говорить Кличко-молодший.

Володимир переконаний, що проти його брата у Хея немає шансів перемогти, тому що Віталій сильніший і витриваліший боєць, ніж Володимир і Хей разом узяті.

"Віталій б'є сильніше від мене, до того ж він потужніший від нас обох. Я не нокаутував Хея, але Віталій може зробити це. Девід отримав хорошу перевірку своїм здібностям в бою зі мною, і тепер буде вести себе краще. Думаю, він буде заперечувати, але наш бій став справжнім уроком, як стати гідною людиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко дав Хею три тижні на роздуми

Я думаю, після тих гучних сміттєвих заяв, які він робив, він розчарував дуже багатьох людей у своїй країні. Після бою він змушений був повернутися до Великої Британії з опущеною головою, збентежений - він бажав, щоб люди його називали чемпіоном, а зараз вони його освистують", - зазначив український важковаговик.

"Я впевнений, що Хей - хороший хлопець, який трохи збожеволів через успіх, але зараз він приходить до тями. Якщо у нього є мужність та еґо, то він повернеться на ринг. Я в цьому впевнений. Втім, перемогти мого брата у нього все одно немає ніяких шансів", - підсумував Кличко.

Нагадаємо, що 13 жовтня Девід Хей офіційно оголосив про завершення кар'єри, однак пізніше заявив про свою готовність до переговорів з братами Кличками. Нещодавно з'явилася інформація, що Хей і Кличко-старший почали переговори про бій, проте пізніше менеджер і тренер британця Адам Бут спростував цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «"Я не нокаутував Хея, але Віталій може зробити це" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути