середа, 23 листопада 2011 12:26

Віталій Кличко дав Хею три тижні на роздуми

Віталій Кличко дав Хею три тижні на роздуми

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко дав британцеві Девіду Хею три тижні на те, щоб визначитися, чи остаточно він завершить кар'єру або вийде на ринг проти Кличка-старшого. Про це заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте, пише британське видання The Daily Mail.

За словами Бенте, у Віталія Кличка є варіанти бою з іншими суперниками, але поєдинок з Хеєм був би кращий. Бенте сказав, що Кличко-старший міг би зустрітися з британцем у лютому або у березні 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Хей оголосив про закінчення кар'єри у день свого народження

Британське видання The Sun пише, що бій Віталія Кличка з Хеєм вже призначений і відбудеться 3 березня 2012 року в Дюссельдорфі. У той же час, видання підтверджує, що остаточної домовленості сторони повинні досягти через три тижні - до 10 грудня.

31-річний Хей завершив кар'єру в жовтні 2011 року. Однак британець говорив, що він знову може вийти на ринг, якщо домовиться про поєдинок з одним з братів Кличків.

Хей у 2008 році став чемпіоном світу за версією кількох організацій у вазі до 90,7 кілограма, після чого перейшов у важку вагу. У 2009 році Хей переміг росіянина Миколу Валуєва і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). У липні 2011 року Хей втратив чемпіонський титул, поступившись за очками Володимиру Кличку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу грати у бойовиках" - Девід Хей вирішив стати актором

Віталію Кличку належить титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). У жовтні він говорив, що до завершення кар'єри йому залишилося провести ще один або два бої.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко дав Хею три тижні на роздуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути