пʼятниця, 13 квітня 2012 11:57

"Я готовий переграти матч з "Динамо" - Луческу

"Я готовий переграти матч з "Динамо" - Луческу
Луческу шокований поведінкою київського "Динамо" ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу висловив готовність переграти скандальний матч 26-го туру прем'єр-ліги України з "Динамо".

Нагадаємо, безліч суперечок викликало вилучення півзахисника киян Дениса Гармаша на 41-й хвилині зустрічі, і наставник "Динамо" Юрій Сьомін відразу після матчу заявив, що його команда має право вимагати перегравання. Пізніше президент "Динамо" Ігор Суркіс дав зрозуміти, що клуб не буде оскаржувати результат зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу щоб відбувся "золотий матч" - Луческу

"Я готовий переграти матч з "Динамо". Мені по-справжньому прикро, що обговорення матчу, змістовний бік якого, незважаючи на ігрову перевагу "Шахтаря", обидві команди мають право занести собі в актив, звелося до аналізу єдиного епізоду. Мені як тренеру хочеться коментувати його в останню чергу. На жаль, окремий епізод дав привід геть забути про гру. Хіба це справедливо?

Можете повірити в мою величезну повагу до київського "Динамо", яке свого часу самотужки уособлювало український футбол в Європі. Як тренер національної збірної Румунії, я перетинався з тренером збірної СРСР і "Динамо" Валерієм Лобановським, видатним динамівським гравцем Олегом Блохіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо у президента "Динамо" виникли претензії до суддівства, нехай подзвонить своєму братові" - Ахметов

Але навіть в найгіршому нічному жахітті мені не могло приснитися те, як поводився 7 квітня в Донецьку нинішній наступник Лобановського на тренерській лавці киян і деякі "онуки" Блохіна на полі", - сказав Луческу кореспонденту "Спорт-экспресса в Украине".

Зараз ви читаєте новину «"Я готовий переграти матч з "Динамо" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути