Ексклюзиви
четвер, 02 червня 2011 17:46

"Я дійсно прийняв рішення завершити кар'єру у збірній" - Шацьких

"Я дійсно прийняв рішення завершити кар'єру у збірній" - Шацьких

Форвард збірної Узбекистану Максим Шацьких пояснив, чому він після товариського матчу з українцями залишився в Києві і не полетів зі своєю командою на наступний поєдинок в Китай.

"Я дійсно прийняв рішення завершити кар'єру у збірній, - сказав Шацьких в інтерв'ю "Чемпионат.ру". - Наш тренер пішов мені назустріч і сказав, що коли мені буде зручно, тоді я й можу зіграти останній матч у збірній. Можна сказати, що в Києві теж вийшло своєрідне прощання з уболівальниками.

Я був дуже зворушений оплесками, які почув від всіх шанувальників, які прийшли на матч Україна - Узбекистан і так тепло проводжали мене після заміни. Спасибі всім, спасибі родині, яка теж підтримувала мене на трибунах. Заради таких моментів і варто грати у футбол".

При цьому Шацьких додав, що він планує попрощатися і з уболівальниками збірної Узбекистану:

"Це відбудеться в матчі збірної в Ташкенті. Правда, поки точної дати сказати не можу. Зараз же я залишаюся жити в Києві, буду грати за "Арсенал", - зазначив Максим.

Нагадаємо, збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 провела товариський матч з командою Узбекистану і виграла з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Я дійсно прийняв рішення завершити кар'єру у збірній" - Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути