четвер, 02 червня 2011 13:39

Матч проти України став останнім поєдинком Шацьких у збірній Узбекистану

Матч проти України став останнім поєдинком Шацьких у збірній Узбекистану

Проведений у середу, 1 червня, в Києві товариський матч між збірними України та Узбекистану (2:0) став останнім для форварда гостей Максима Шацьких у складі своєї національної команди.

Про це відразу після закінчення зустрічі повідомила дружина футболіста - Олеся. За її словами, тепер Максим Шацьких зосередиться виключно на виступах на клубному рівні. Нагадаємо, в даний момент нападник захищає кольори київського "Арсеналу", а раніше виступав за іншу команду з української столиці - "Динамо".

"Макс сьогодні востаннє зіграв за збірну. Йому вже 32 роки, і він вирішив повністю зосередитися на виступах за клуб", - сказала Олеся Шацьких "Чемпионат.ру".

Максим Шацьких провів за збірну Узбекистану майже 60 поєдинків, забивши в них 33 м'ячі. Він є кращим бомбардиром національної команди в історії.

Шацьких чотири рази - в 2003, 2005, 2006, 2007 роках - визнавався кращим гравцем Узбекистану. Раніше він заявляв, що має намір отримати українське громадянство і залишитися в цій країні.

Нагадаємо, що в середу, 1 червня, в товариському поєдинку збірна України вдома переграла Узбекистан - 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Матч проти України став останнім поєдинком Шацьких у збірній Узбекистану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути