четвер, 02 червня 2011 07:52

Збірна України перемогла Узбекистан у дебютному матчі Блохіна

Збірна України перемогла Узбекистан у дебютному матчі Блохіна

У середу, 1 червня, збірна України провела перший матч у рамках підготовки до Євро-2012 під керівництвом Олега Блохіна, в якому обіграла національну команду Узбекистану.

Збірна України розпочала матч дуже активно, створивши пару непоганих можливостей для взяття воріт. Але не зумівши забити швидкий гол, підопічні Блохіна віддали ініціативу гостям, які були не проти перевірити реакцію Андрія Диканя. У підсумку перший тайм завершився з нулями на табло і невеликою перевагою збірної Узбекистану.

У перерві тренерський штаб провів відразу три заміни, які суттєво вплинули на хід гри. Ротань, Воронін і Кожанов накрутили темп, через що дуже скоро збірній України вдалося відкрити рахунок. Після розкішної комбінації у виконанні Ротаня, Вороніна і Гусєва забив Тимощук. Через п'ять хвилин у ворота Узбекистану влетів другий м'яч. Ротань пробив штрафний у поперечину, після чого Воронін завершив атаку точним ударом повз воротаря.

Після цього гра у гостей розладналася повністю і Воронін, Гусєв, Селезньов і навіть Хачеріді могли довести справу до розгрому, але або українців підводила точність, або Узбекистан рятував воротар. Узбекистан не зумів відповісти навіть голом престижу, як це було в 2007 році.

Нагадаємо, наступний матч збірна Україна проведе 6 червня на "Донбас-Арені". Суперником команди Блохіна буде збірна Франції.

Товариський матч

Україна - Узбекистан - 2:0

Голи: Тимощук (54); Воронін (60)

Україна: Дикань; Хачеріді; Федецький; Кучер; Шевчук В.; Тимощук (Кравченко С., 85); Девіч (Селезньов, 55), Гусєв О. (Назаренко, 70); Шевченко (Кожанов, 46); Олійник (Ротань, 46), Мілевський (Воронін, 46)

Узбекистан: Нестеров; Тухтаходжаєв (Філіпосян, 76); С. Джуран (Раджапов, 59); Мулладжанов; Хайдаров; Ахмедов; Андрєєв (Карімов, 79); Турсунов; Шадрін (Карпенко, 56); Бікмаєв (Отакузіев, 51); Шацьких (Тураєв, 71)

Попередження: - Мулладжанов, 30

Зараз ви читаєте новину «Збірна України перемогла Узбекистан у дебютному матчі Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути