середа, 01 червня 2011 09:14

Збірні України та Узбекистану розсудить турецький арбітр

Збірні України та Узбекистану розсудить турецький арбітр

Товариський матч між збірними України та Узбекистану, який відбудеться сьогодні в Києві, довірено обслуговувати турецькій бригаді арбітрів на чолі з 31-річним стамбульцем Халізом Озкахья, який отримав статус рефері ФІФА в 2009 році, повідомляє "КОМАНДА". На лініях йому будуть допомагати більш досвідчені судді Ердін Сезертам (36 років) і Сем Сатман (35 років).

Халіза складно назвати досвідченим арбітром: у його послужному списку немає поєдинків на найвищому футбольному рівні. Навіть всередині своєї країни Озкахья все ще продовжує епізодично працювати у другому за силою дивізіоні чемпіонату. Втім, цей факт зовсім не свідчить про низьку кваліфікацію цього рефері.

Цікаво, що ні Халіз, ні, що взагалі дивно, його співвітчизникам жодного разу не вдавалося обслуговувати поєдинки за участю національної збірної України, хоча цю можливість за всю історію існування української команди мали представники сорока шести країн світу.

Матч відбудеться в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок гри о 21:00, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Збірні України та Узбекистану вже зустрічалися один раз. 22 серпня 2007 команда Блохіна у Києві перемогла з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Збірні України та Узбекистану розсудить турецький арбітр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути